SAKARYA / ADAPAZARI - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında mart ayı içerisinde Kutadgu Bilig konulu etkinlikler gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz bu etkinliklerle hem eğlendilier hem de öğrendiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okul bahçemizde gerçekleştirilen törenle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer günlerinde bu ay konuğumuz Avukat Gizem GÜLŞEN oldu.Okulumuz mezunlarından olan konuğumuz Öğrencilerimizle sohbet havasında hukuk eğitimi ve mesleğin özellikleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bu ayın konusu olan Deyimler ve Atasözleri okumaları kapsamında; sınıflarımızda pano hazırladık ve anlat bakalım etkinliği ile Drama ile Atasözü/Deyim anlatma oyunları oynadık.

Şbt

Okulumuz  12. Sınıf öğrencileri geleceğini planlarken  bilinçli karar versin istiyoruz. Bu bağlamda İlçe Emniyet Müdürlüğü,'nde görevli polis memurları  okulumuza gelerek öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Bu sayede öğrencilerimiz polis olmak için neler yapması gerektiği, mesleğin günlük yaşamlarını nasıl etkilediği ve hangi kişilik özelliklerine sahip öğrencilerin bu mesleği tercih edebileceği konularında fikir edinmiş oldular.

Şbt

Okulumuzda Nehir Projesi Kapsamında 12. sınıflara deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Dil Meclisi Çalışmaları başladı.

Şbt

12. Sınıf Öğrencilerimize MSÜ,  POMEM ve BESYO  Özel Yetenek Sınavları ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda kermes (kahvaltı) ve sosyal sorumluluk (sınıf ve çevre temizliği) etkinlikleri yapıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında bugün okulumuzda Divanı Lügatit Türk kelime bulma etkinliği gerçekleştirildi ve Sağlıklı yaşam-Teknoloji bağımlılığı konulu videolar izlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda Yetenek Paylaşımı ve Beden Eğitimi Spor Etkinliği faaliyetleri gerçekleştirildi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda ortak film izleme, zeka oyun kartları etkinliği, zeka oyunları (satranç) etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda tüm şubelerde dönem sonu kazanım ve değerlendirme sınavı yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda tadilata ihtiyaç duyulan bölümler ve bu bölümlerdeki boya çalışmalarına ait resimler aşağıda yer almaktadır.