SAKARYA / ADAPAZARI - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda ortak film izleme, zeka oyun kartları etkinliği, zeka oyunları (satranç) etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda tüm şubelerde dönem sonu kazanım ve değerlendirme sınavı yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda tadilata ihtiyaç duyulan bölümler ve bu bölümlerdeki boya çalışmalarına ait resimler aşağıda yer almaktadır.

Ock

Değerli Yazarımız Oğuzhan ÖZTÜRK "Olumsuz Hava Şartlar"ı hikaye kitabının söyleşisini ve imza törenini gerçekleştirdi. Katılımından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Adapazarı Belediyesi'nin katkıları ve destekleriyle, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, okulumuz öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. yılına özel "Adapazarı 100. Yıl Gazetesi" hazırladılar.

Ara

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü,  Gazze'de hayatını kaybeden 6 bin çocuk için tüm okullarda 6000 fidanı toprakla buluşturuyor. Bu kapsamda okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda Yapılan Çalışmalar

Sevgili öğrenciler;

Destekleme ve yetiştirme kursu başvuruları 23.09.2022 tarihine kadar devam edecektir. Aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ders programımız 11.09.2022 tarihinde buradan yayınlanacaktır.

Haz

Tübitak Bilim Söyleşileri Etkinlikleri kapsamında Sakarya Üniversitesi'nden Doç. Dr. Beyza Ustaoğlu Hocamız ile "Küresel İklim Değişikliği, Türkiye'ye Etkileri ve Uyum Süreci: Su Kaynakları, Tarım ve Gıda Güvenliği" konulu söyleşi gerçekleştirdik. Değerli Hocamıza teşekkür ediyoruz

Haz

Valimiz Sayın Çetin Oktay KALDIRIMIN'ın himayelerinde düzenlenen 'Okumak Sizden Kitap Bizden' adlı kitap okuma kampanyasına aktif katılım sağlayarak kitap hediyesi kazanan  9. sınıf öğrencimiz Berra ŞAHİN'e hediyesini teslim ettik. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Haz

10.06.2022 Cuma günü (yarın) Adapazari İmam Hatip Ortaokulu'nda saat 20:45'te yapılacak olan şiir dinletisi programımıza tüm paydaşlarımız davetlidir.